• home
 • video
 • pas verschenen

  Sollied: "We zullen Hoefkens pijn doen"

  Club Brugge hoopt vanmiddag zijn vierpuntenbonus op Anderlecht te behouden. De leider moet daarvoor wel langs AA Gent, dat altijd extra gemotiveerd is tegen de West-Vlamingen. Trond Sollied gelooft in de Gentse kansen.

  Toen Carl Hoefkens voor het seizoen gevraagd werd welke ploegen volgens hem Play-off I zouden spelen, liet hij AA Gent links liggen. Nu de eerste Gent-Club geprogrammeerd staat, werd die gevoelige voorspelling nog eens opgerakeld.

  "We hebben Hoefkens niet nodig om ons te motiveren. Ik zal het dus ook niet gebruiken in mijn wedstrijdvoorbereiding", reageert Gent-trainer Trond Sollied in de kranten. "Maar we zullen het hem wel lastig maken!"

  "Ik weet niet goed wat ik van Club moet verwachten. Het zit hen allemaal wat mee, dat is zo als je bovenaan staat. Hun kern is wel sterk, Club heeft talent en ervaring. Ik verwacht dat ze met Anderlecht voor de titel strijden."

  "Maar wij kunnen van iedereen winnen. Vorige week op Standard stond er weer een ploeg op het veld. Iedereen vocht voor elkaar, de mentaliteit was goed."

  Vermoedelijke opstellingen

  AA Gent: Padt, Rafinha, Melli, Nahayo, Cendros, Arzo, N'Diaye, Conte, Remacle, Mboyo, Brüls

  Club Brugge: Jorgacevic, Hoefkens, Donk, Figueras, Buysse, Blondel, Odjidja, Vazquez, Bacca, Tchite, Lestienne

  Opmerking: Donk en Blondel zijn twijfelachtig, maar raken wellicht speelklaar.