• home
 • video
 • pas verschenen

  Tiger Woods: "Colsaerts was indrukwekkend"

  Tiger Woods: "Nicolas maakte gewoon alles."

  De ronde van Nicolas Colsaerts bij zijn debuut op de Ryder Cup heeft indruk gemaakt. Iedereen haalde superlatieven boven om de prestatie van de Belg naar waarde te schatten. "Nicolas heeft een dag beleefd die hij de rest van zijn leven zal herinneren."

  Jose Maria Olazabal had heel wat lof voor Nicolas Colsaerts na zijn debuut. "Nicolas heeft iets speciaals gepresteerd vandaag", zei de kapitein van het Europese team.

  "Volgens mij was het de beste score van een rookie in de geschiedenis van de Ryder Cup. Het was een indrukwekkende prestatie en een belangrijk punt voor ons. Na die drie nederlagen maakt dat ene puntje een wereld van verschil."

  "Zo'n rondje, met 8 birdies en 1 eagle, spelen tegen Woods en Stricker is fenomenaal. Nicolas heeft een dag beleefd die hij de rest van zijn leven zal herinneren. Hopelijk heeft hij genoten."

  Westwood: "Ik hoefde zelf niets te doen"

  Lee Westwood beleefde de prachtige ronde van Colsaerts van dichtbij. "Ik had de beste plaats om te genieten van een fenomenale ronde. Het was een genot om naar Nicolas te kijken."

  "Je weet nooit hoe iemand zal reageren bij zijn debuut in de Ryder Cup en ik moet toegeven dat Nicolas het niet slecht deed", lachte de Engelsman.

  "Ik hoefde zelf weinig te doen. Ik kan me niemand herinneren die zo'n debuut heeft gemaakt, en dan nog tegen Tiger Woods en Steve Stricker."

  Woods: "Wellicht beste wat ik ooit heb gezien"

  Tiger Woods verloor zijn beide partijen op vrijdag. Samen met Steve Stricker was hij het slachtoffer van de prestatie van Colsaerts. "Nicolas heeft wellicht de beste ronde afgewerkt die ik ooit heb gezien."

  "Ik vond dat ik goed speelde en ik benutte mijn kansen, maar we kwamen iemand tegen die gewoon alles maakte. Hij was indrukwekkend", vertelde de nummer twee van de wereld.