• home
 • video
 • pas verschenen

  Smolders: "Ik speel geen informatie door"

  Smolders: "Ik ben een op-en-top prof."

  Tim Smolders is er niet mee gediend dat Gent-manager Michel Louwagie in 'Extra Time' aan zijn loyauteit twijfelde. Louwagie impliceerde dat Smolders informatie over Gent zou kunnen doorgeven aan zijn toekomstige werkgever, Cercle Brugge.

  Smolders verlaat na het seizoen Gent voor Cercle Brugge, waarmee hij een overeenkomst voor drie seizoenen heeft. In de uitzending van 'Extra Time' van vorige maandag ging het over Smolders en Louwagie zei dit:

  "Als we in Play-off I tegen Cercle spelen, heeft het geen zin om achter gesloten deuren te trainen."

  Smolders kon zijn oren niet geloven. "Ik was verrast door die uitspraken. Wat er beweerd werd, is te gek voor woorden", zegt de middenvelder in Het Nieuwsblad.

  "Het spreekt voor zich dat ik geen info zal doorspelen. Ik ben op-en-top prof. Maar ik lig hier zeker niet wakker van en ik denk ook niet dat hiermee mijn imago besmeurd is."

  Gent-coach Trond Sollied steunt Smolders: "Tim heeft een beslissing voor de toekomst genomen. Een voetballer denkt aan zichzelf en zijn gezin."

  "Nu moeten wij zeker niet klagen, want Gent had de eerste keuze in dit verhaal. Ik twijfel in elk geval niet aan de loyauteit van Smolders, daarvoor ken ik hem goed genoeg."