• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk: "Transfers zijn een berekend risico"

  Genk-directeur Dirk Degraen heeft werk opgeknapt de laatste dagen. "Maar we hebben goeie zaken gedaan", zegt hij over de transfers van Derrick Tshimanga en Logan Bailly. "We namen in beide gevallen een berekend risico."

  Genk stelde vanmiddag twee aanwinsten voor de terugronde in een keer voor. Directeur Degraen flankeerde Derrick Tshimanga en Logan Bailly op het persmoment.

  "Tshimanga is een zware investering, maar we zijn ervan overtuigd dat die zal lonen. Hij is technisch sterk en snel en is een oprukkende linksback. Ik ben blij dat hij eindelijk bij ons is."

  "Met Bailly weten we ook wie we in huis halen. Hij zit al meer dan tien dagen in de groep, ik hoorde niks negatiefs. We hebben nu drie doelmannen, maar voor de Pool Sandomierski zoeken we een club. Hij wil een oplossing, want hij wil spelen,", zegt Degraen.

  Derrick Tshimanga: "Ik maakte er geen geheim van dat ik graag naar Genk kwam. Het is een van de grootste clubs in België en kan me hier in uitstekende omstandigheden ontwikkelen."

  "Ik ben dus heel tevreden met deze transfer. Ik doe er alles aan om meteen klaar te zijn om te spelen voor Genk. Ik wil presteren op het veld."