• home
 • video
 • pas verschenen

  Eden Hazard ligt met Rijsel uit de Ligabeker

  Olympique Lyon heeft na een knappe ommekeer Rijsel uit de Ligabeker geknikkerd. Het boog met zijn tienen een achterstand om en plaatste zich zo voor de halve finales van de Ligabeker.

  Het leek Rijsel allemaal voor de wind te gaan in de wedstrijd bij Lyon. Voor een forse tackle werd Lyon-speler Dabo al na 11 minuten uitgesloten en een kwartier later had Rode Duivel Eden Hazard Cole op weg naar de 0-1 gezet.

  Maar Lyon ging met zijn tienen toch nog over Rijsel. Net voor de rust had Källström de gelijkmaker gemaakt en even na het uur maakte Lisandro Lopez (foto) de ommekeer compleet. Rijsel had geen antwoord meer en eindigde ook nog met zijn tienen, Debuchy kreeg een tweede keer geel in de 81e minuut.

  Uitslagen kwartfinales Franse Ligabeker

  • Le Mans (II) - Lorient 0-1
  • Lyon - Rijsel 2-1
  • Caen - Marseille 0-3
  • Nice - Dijon 3-3
   Nice wint de penaltyreeks met 5-3.