85'
Ricardo Pepi
1 - 3
85'

In de terugmatchen van de voorlaatste voorronde voor de Champions League zijn weinig tot geen verrassingen gevallen. PSV won duidelijk in Oostenrijk, Galatasaray had het zwaarste werk vorige week al opgeknapt en de stuntclub uit de Faeröer zakt een Europese verdieping.

PSV - met Yorbe Vertessen en Johan Bakayoko in de basis en Noa Lang op de bank - werd even verrast door de thuisploeg, maar nog voor de rust formuleerden Veerman met een geplaatst schot en De Jong met een kopbal een gepast antwoord.

Pepi legde in het slot vanaf de stip de eindstand vast. PSV maakt zich nu net als vorig jaar op voor een laatste bokskamp tegen Rangers. Zij wipten Genk-killer Servette na een 1-1 in Zwitserland.

Nog vanavond kwam Galatasaray niet meer in de problemen tegen de Sloveense kampioen Olimpija Ljubljana. De Turken hadden de heenmatch al met 0-3 gewonnen en wonnen ook in eigen huis met 1-0. Dries Mertens werd bij de rust gewisseld.

In de vierde en laatste voorronde ontmoeten Mertens en zijn makkers de Noorse kampioen Molde.

Laatstgenoemde doorprikte het sprookje van de Faeröerse kampioen Klaksvik na verlengingen met 2-0, waarmee het een 2-1-nederlaag uit de heenwedstrijd uitwiste. Voor de stuntploeg wacht nog een nieuw hoofdstuk in de Europa of de Conference League.

Het schema van de laatste voorronde:

90+4'
Pech voor Sturm Graz, want het schot van Jakob Jantscher strandt op de paal.
90+4'
90+4'
90+4'
90+4'
William Böving neemt de hoekschop voor Sturm Graz. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+3'
Isaac Babadi (PSV) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Stefan Hierländer (Sturm Graz).
90+1'

90'
Javier Serrano (Sturm Graz) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Isaac Babadi (PSV).
90'
Sturm Graz
89'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Joey Veerman (PSV) stond buitenspel.
89'
Bij PSV wordt de hoekschop genomen door Joey Veerman. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
87'
De poging wordt gered door Kjell Scherpen (Sturm Graz). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.