Angeliño
90+3'
Angeliño
2 - 1

Galatasaray mag zich opmaken voor de groepsfase van de Champions League. De Turkse kampioen rekende in zijn laatste voorronde af met Molde. Ook Young Boys Bern en Braga gaan donderdagavond (18 u) in de trommel bij de loting.

Galatasaray had vorige week met een 2-3-zege in Noorwegen al meer dan de helft van het vuile werk opgeknapt.

In eigen huis zette Mauro Icardi vanaf de stip de Turken helemaal op rozen, maar na de gelijkmaker van Eirik Hestad werd het toch nog spannend.

20 minuten voor tijd werd Dries Mertens naar de kant gehaald en hij zag hoe Angelino in de extra tijd voor de verlossing tekende.

Galatasaray boekt dus een ticket voor de loting van donderdagavond in Nyon.

Ze zullen er een delegatie ontmoeten van Young Boys Bern en Braga.

De Zwitsers klopten het Maccabi Haifa van Lior Refaelov met 3-0, de Portugezen zorgden voor Griekse deceptie bij Panathinaikos.

90+9' tweede helft
90+8'
Martin Ellingsen (Molde FK) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+7'
Vrije trap voor Molde FK. Angeliño (Galatasaray) hield Sivert Mannsverk vast en dat had de scheidsrechter gezien.
90+6'
90+6'
Veton Berisha (Molde FK) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Berkan Kutlu (Galatasaray).
90+3'

Galatasaray

Galatasaray straft de fout genadeloos af: Angeliño toont zijn gave traptechniek en schiet de vrije trap in doel.
vrije trap
Angeliño
Galatasaray
90+2'
Sivert Mannsverk (Molde FK) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Mauro Icardi (Galatasaray).
90+1'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Magnus Grødem (Molde FK) stond buitenspel.
90+1'
Martin Ellingsen (Molde FK) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+1'

8 - extra time

Er komen 8 minuten extra tijd bij.
90'
88'
Hoekschop voor Galatasaray. Kerem Demirbay trapt die naar de tweede paal.
85'
85'
Galatasaray krijgt een vrije trap. Sivert Mannsverk (Molde FK) haalde Cedric Bakambu onderuit.
82'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Veton Berisha (Molde FK) stond buitenspel.
82'
Ontgoocheling bij Molde FK, want het doelpunt van Veton Berisha wordt afgekeurd nadat de VAR de beelden heeft bekeken.