Ga naar de inhoud

Nederlander Ottevanger helpt Maaseik uit de nood na hartproblemen voor Martin Perin

Maaseik heeft, op 4 dagen van de start van de competitie, de Nederlander Steven Ottevanger aangetrokken als medische joker. De Limburgers zaten in de problemen voor de liberopositie nu Martin Perin door hartproblemen voor onbepaalde tijd aan de kant staat.

In een van de laatste oefenmatchen voor het seizoen zakte Martin Perin, de jonge libero van Maaseik, in elkaar na hartfalen. Zijn toestand werd snel weer stabiel, maar toch staat de Belgische international zeker een tijdje aan de kant.

 

Maaseik moest dus snel op zoek naar een oplossing op de liberopositie. Die vond het bij de Nederlandse international Steven Ottevanger. De 27-jarige speelde in zijn carrière voornamelijk in eigen land, bij Groningen.

 

"Na een versnelde kennismaking en proefstomen op training werd overeengekomen dat Steven ons depanneert", klinkt het bij Maaseik.