Ga naar de inhoud

Max Verstappen stampt zijn eigen raceteam uit de grond: "Zowel in de virtuele als de echte wereld"

De naam Verstappen zal in de toekomst meer dan enkel in de Formule 1 klinken. Wereldkampioen Max Verstappen wil met zijn eigen raceteam onder meer zijn vader Jos en de zoon van zijn manager onderdak bieden in de autosport.

Het nieuwe raceteam zal naar de naam Verstappen.com Racing luisteren. De 24-jarige wereldkampioen Formule 1 wil naar eigen zeggen het racen in de virtuele en de echte wereld dichter bij elkaar brengen.

 

Team Redline is de vertegenwoordiger van Verstappens team in de virtuele wereld. In de echte wereld rijdt de vader van Max, Jos Verstappen, het BK rally. In het ADAC GT Masters debuteert Thierry Vermeulen, de zoon van Verstappens manager.

 

Het initiatief wordt ondersteund door Red Bull, de F1-renstal van Verstappen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.