Ga naar de inhoud

Kijk nu naar de slotshow van Oekraïne 12-12. Ook u kunt doneren

De radioshow is live op VRT.NU. Er zijn verschillende duo's: Peter Van De Veire van MNM en Dorothee Dauwe van Q-Music begonnen eraan om 8 u.

0 / 0

Vandaag zetten alle mediahuizen van Vlaanderen een inzamelactie op poten voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Vanochtend om 6 u. trapten de radiozenders de dag op gang, op de Groenplaats in Antwerpen werd 15 uur live radio gemaakt. Sinds 20.40 u. is er dan de slotshow op tv.  Volg alles live op VRT.NU.

Klik op de foto en kijk naar de slotshow van Oekraïne 12-12

Kijk naar de livestream

Kijk naar de live radiouitzending op VRT.NU van 6 tot 21 u. Hieronder vind je de line-up van presentatoren en artiesten.

Met "Radio 12-12" maken Radio 2, MNM, Studio Brussel, Qmusic, Joe en Nostalgie samen radio uit solidariteit met Oekraïne. Om de 2 uur zijn er andere presentatoren, onder meer Niels Destadsbader, Laura Tesoro, Bart Peeters en Novastar treden op.

Van 20.40 u. tot 22.10 u. volgt een gezamenlijke tv-show op Eén, VTM en Play4 die gepresenteerd zal worden door Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en James Cooke. 

 

Met deze dag vol solidariteit willen VRT, DPG Media en SBS de inwoners van Oekraïne een hart onder de riem steken en zoveel mogelijk geld inzamelen om hen te helpen via de hulporganisaties die verenigd zijn in Consortium 12-12.

 

Wie de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne financieel wil steunen, kan dat via Consortium 12-12. De 7 hulporganisaties die hierin verenigd zijn, zullen de middelen inzetten waar ze het hardst nodig zijn. 

 

Steunen kan via BE 19 0000 0000 1212

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.