BEKIJK: Finse freestyleskiër verliest controle in halfpipe en katapulteert cameraman

Om zo mooi mogelijke beelden te schieten van spectaculaire sporten als freestyleskiën gaan de cameramensen op de Winterspelen tot het uiterste. Alleen gaat het soms dan wel eens verkeerd, zoals met de Fin Jon Sallinen in de halfpipe.

"Als je soms je afzet verkeerd timet, gaat het helemaal verkeerd", vertelde Sallinen over zijn aanvaring met de cameraman. "Gelukkig landde ik niet op mijn hoofd en had ik de cameraman als kussentje. Hopelijk gaat het oké met hem."

 

Sallinen zelf kwam niet helemaal ongeschonden uit de strijd. "Ik kwam recht op mijn sleutelbeen neer en hoorde iets kraken. Ik hoop dat het niet gebroken is."

Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.