Gezien in de JPL: sneeuwvoetbal, een flauwe mop en een broederlijke boodschap

  Ook dit weekend waren er weer incidenten op onze voetbalvelden, maar laten we niet vergeten dat er ook leuke dingen gebeuren tussen en rond die witte lijnen. Er vielen goals, maar de oplettende kijker zag ook andere opvallende dingen. Een samenvatting van speeldag 18.

  Jonge Eupen-fans nemen Beerschot-speler beet

  Kinderlijk plezier. Jonge fans van Eupen doen of ze Beerschot-speler Lemos een high five willen geven, maar trekken dan hun hand weg. Een klassieker.

  22 sneeuwmannen in Charleroi tegen KV Oostende

  Zaterdag en zondag was het nog lekker voetbalweer, maar Charleroi en Oostende hadden het vrijdagavond minder getroffen. De sneeuw had al een hele dag neergedwarreld en ook tijdens de match vielen er nog vlokken naar beneden. Glijden, bibberen en een beetje voetballen.

  Deze supporter kan goed tegen de koude

  Geen sneeuw meer tijdens de match van Union, maar lente was het nu ook weer niet. Deze fan trotseerde de temperaturen.

  Balikwisha wil zijn broer bevrijden bij Standard

  Michel-Ange Balikwisha maakte deze zomer een opmerkelijke overstap van Standard naar Antwerp. Tijdens het onderlinge duel dit weekend had hij een opmerkelijke boodschap voor zijn ex-werkgever. "Bevrijd mijn broer", stond er op zijn shirt te lezen.

   

  William Balikwisha ligt wel nog steeds onder contract in Luik. De 22-jarige speelde tot nu toe nog maar 10 minuten mee, in de beker.

  Nooit te oud om te voetballen: 100-jarige geeft aftrap bij Club

  José Reynaert, een ex-speler van Club Brugge, mocht voor de match tegen Zulte Waregem de aftrap geven. Hij is met zijn 100 lentes de oudste nog levende speler van Club.