David Hubert verlaat OHL voor Zulte Waregem: "Club die ambitie uitstraalt"

  Hubert speelde afgelopen seizoen nog 31 wedstrijden voor OHL.

  Zulte Waregem is al volop bezig met de kern voor volgend seizoen te versterken. Nadat het eerder al de transfer van Joost van Aken aankondigde, is het nu de beurt aan David Hubert. De 33-jarige middenvelder maakt transfervrij de overstap van OH Leuven.

  David Hubert speelde afgelopen seizoen met OH Leuven nog 31 wedstrijden in de hoogste klasse. Toch werd het contract van de tweevoudige international niet verlengd. Daar maakt Zulte Waregem nu handig gebruik van om de ervaren middenvelder in te lijven.

   

  Bij Essevee loopt hij met Jelle Vossen alvast een oud bekende tegen het lijf. Samen met Vossen werd Hubert in 2011 nog kampioen met Racing Genk.

   

  “Essevee is een club die ambitie uitstraalt en elk jaar wil groeien en verbeteren, dat past perfect bij mijn profiel”, vertelt David Hubert op de clubwebsite. “Ik kijk er naar uit om de eerste wedstrijden te spelen voor de supporters van Essevee. Die zijn hier toch altijd heel belangrijk.”

   

  Bij Zulte Waregem zijn ze alvast heel tevreden met de transfer. “We vinden het belangrijk om een goeie mix te vinden tussen jonge spelers en jongens die ervaring hebben”, vertelt CEO Eddy Cordier. “Die ervaring en de leiderschapskwaliteiten van David zullen de groep op en naast veld versterken.”