Wedstrijden Charleroi-Eupen en Antwerp-Genk verschuiven naar zaterdagavond

  De Pro League heeft maandagavond bekendgemaakt dat de wedstrijden van de 34e en laatste speeldag in de Jupiler Pro League tussen Charleroi en Eupen en tussen Antwerp en Genk verschoven worden van zondag naar zaterdag. De beslissing kwam er na overleg met de rechtenhouders en de lokale overheden.

  Charleroi-Eupen, een duel tussen twee ploegen die nergens meer voor strijden op de slotspeeldag, zal zaterdag gespeeld worden om 18u30. Antwerp-Genk, een partij tussen twee teams die al zeker zijn van deelname aan Play-off 1, begint zaterdag om 20u45. 

   

  De resultaten van beide wedstrijden zijn niet van belang voor andere ploegen en daarom konden de twee duels vooruitgeschoven worden op de kalender.     

   

  Oorspronkelijk zouden alle wedstrijden op de slotspeeldag in de Jupiler Pro League zondag om 18 uur aftrappen. Dat geldt nu nog voor de zeven overgebleven duels.