Ga naar de inhoud

Cleppe stopt met crossen: "Zal vanaf nu bij mijn vader werken"

 wo 30 december 2020 17:15
Nicolas Cleppe stopt op 25-jarige leeftijd met crossen.

De veldrit in Bredene was ook meteen de laatste wedstrijd van Nicolas Cleppe (Telenet-Baloise Lions). De 25-jarige renner was al een tijdje op zoek naar een nieuwe ploeg, maar vond nergens onderdak. "Ik heb me geamuseerd in mijn laatste cross", zegt de veldrijder.

Ondanks een knappe 7e plek in Bredene zit de veldritcarrière van Nicolas Cleppe er na vandaag op. Na de wedstrijd verscheen er dan ook een sombere Cleppe voor de camera.

 

"Dit was mijn laatste cross. Ik had het wel moeilijk tijdens de wedstrijd, maar ik heb me geamuseerd en dat is het belangrijkste."

 

'Mijn 7e plek vandaag bewijst dat ik mijn plek heb bij de profs, maar niemand lijkt echt in mij te geloven. Het is wel jammer dat ik daarom op een 25-jarige leeftijd moet stoppen."


"Vanaf nu zal ik normaal in het bouwbedrijf van mijn vader werken. Ik denk dat ik daar wel aan mijn nieuw leven zal kunnen beginnen."

Voor de wedstrijd had zijn ploeg Cleppe bedankt voor alle inzet:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.