FIFA21 spelen samen met Tessa of Gio? Schrijf je dan in voor onze Xmas Cup

    Op zaterdag 19 december vormt onze Sporza-studio het decor voor de finale van de Xmas Cup. Niet alleen strijden de beste FIFA21-spelers die dag om de toernooizege, ook Giovanni "Duiker" Kemper en Tessa Wullaert komen graag een match spelen. Wie weet doen ze dat samen met jou...

    Wat moet je doen om kans te maken? Gewoon inschrijven voor een van de qualifiers en deelnemen aan het toernooi. Er zijn nog qualifiers op 15 en 18 december. Twee gelukkigen worden uitgenodigd voor de finale in de studio, de qualifier winnen is helemaal niet nodig. 

    Schrijf je in voor een van de qualifiers:

    De qualifiers speel je helemaal online. Registreer je op e.sporza.be, geef je PlayStation-ID op en zet je klaar op de dag van de matchen.