Belgian Lion Lasisi zit zonder club na razendsnel afscheid in Bamberg

  De Duitse basketclub Brose Bamberg en Belgian Lion Elias Lasisi hebben hun samenwerking na amper vier weken stopgezet. Lasisi wordt bij Bamberg vervangen door de Amerikaan Devon Hall, die overkomt van NBA-ploeg Oklahoma City Thunder. De Leuvenaar zit nu zonder club.  

  Na een eerdere passage bij Göttingen, ook in Duitsland, tekende Lasisi amper een maand geleden bij Bamberg. Nu zit zijn passage bij die club er door de komst van de Amerikaan Devon Hall al op.

   

  "Hij heeft ons geholpen op training en tijdens de eerste wedstrijden", klinkt het op de website van de club. "We wensen hem veel succes in de toekomst." Lasisi moet nu opnieuw op zoek naar een ploeg.

   

  Lasisi maakt deel uit van de preselectie van 24 spelers bij de Belgian Lions, die op 27 november tegen Tsjechië spelen en twee dagen later tegen Litouwen.