Kim Clijsters krijgt geen wildcard voor Roland Garros: "Nu trainen en brooddozen maken"

Kim Clijsters heeft geen wildcard gekregen voor Roland Garros. Het comebackseizoen van de Belgische ex-nummer 1 zit er dus wellicht op want ze laat ook de andere graveltoernooien links liggen. Op Twitter kondigt ze aan dat ze de komende weken bij haar familie blijft. "De komende weken ga ik weer trainen en brooddozen klaarmaken."

Het was al weinig waarschijnlijk dat Kim Clijsters zou aantreden op Roland Garros, maar nu is het helemaal zeker. Ze staat niet op de lijst met wildcards en kondigde vanavond ook zelf aan dat ze de komende weken geen toernooien zal spelen.

 

"De komende paar weken ga ik weer tijd doorbrengen met mijn familie", schrijft ze. "Op de US Open heb ik gezien dat ik al veel progressie heb gemaakt, maar ik weet nu ook wat er nog beter kan. Ik weet nog niet wat mijn volgende toernooi zal zijn, maar ik laat jullie snel iets weten. Nu ga ik weer trainen en brooddozen maken."

De aankondiging van Kim Clijsters