VIDEO: Barcelona-spelers stappen aan hun hotel uit de bus en worden uitgejouwd

  Lionel Messi stapt van de bus.

  De 2-8 in de Champions League tegen Bayern München is de fans van Barcelona (uiteraard) in het verkeerde keelgat geschoten. Toen de spelers van de Spaanse grootmacht na de vernedering weer aan hun hotel in Lissabon aankwamen, werden ze vergast op boegeroep en hoongelach.

  Barcelona beleefde vrijdag een pikzwarte avond in de schitterende historie van de club. In de kwartfinales van de Champions League ging Barça met de billen bloot: 2-8 werd het tegen Bayern.

   

  Een aantal supporters van Barcelona bekeek de match in Lissabon in cafés en hotels en repte zich na de wedstrijd naar het spelershotel. Toen de spelersbus daar aankwam, trakteerden de fans de spelers op het nodige boegeroep.

  Bekijk de ontvangst van de spelers aan hun hotel: