Vier op een rij: Kim Clijsters mept ook Sloane Stephens van de baan

  Kim Clijsters heeft de winning mood helemaal te pakken. Onze landgenote zette in haar vierde match op het World Team Tennis-toernooi de Amerikaanse Sloane Stephens (WTA-37) opzij. Ze trok met 5-2 aan het langste eind.

  Verslag Clijsters - Stephens uit het journaal:

  De 27-jarige Stephens werd het vierde slachtoffer van Clijsters na Bernarda Pera (WTA-60), Sofia Kenin (WTA-4) en Danielle Collins (WTA-51). Stephens, die in 2017 de US Open won, speelt in de ploegencompetitie voor Chicago Smash. Clijsters verdedigt dan weer de kleuren van NY Empire.

   

  Clijsters kwam vandaag al twee keer in actie op het World Team Tennis-toernooi. Ze won een partijtje gemengd dubbel en moest ook onverwacht enkele spelletjes inspringen tijdens het dubbelspel.

   

  Onze landgenote oogde dus net iets minder fris dan de voorbije dagen, maar ze had weinig moeite met Stephens. De partij, die naar 5 spelletjes gespeeld wordt, draaide bij 3-2 in het voordeel van Clijsters. Stephens sloeg enkele dubbele fouten en gaf zo een break cadeau. Op haar eigen opslag maakte Clijsters het af: 5-2.

  Clijsters moest na haar derde set van de dag wel even ijs op haar knie leggen

  Maar Clijsters vermaakt zich prima met haar team