"Oppa Hwang Nam Style": Hwang Hee-chan op de tonen van PSY naar RB Leipzig

  Een transferdeal met een Zuid-Koreaanse knipoog.

  RB Leipzig heeft de komst van zijn nieuwe aanwinst Hwang Hee-chan op bijzondere wijze aangekondigd. Met een aangepaste versie van de oorwurm "Gangnam Style" van de Zuid-Koreaanse zanger PSY maakte de Duitse club het nieuws bekend: "Oppa Hwang Nam Style".

  Genk-killer

  Bij fans van Racing Genk doet Hwang vast en zeker een belletje rinkelen. Samen met onder anderen Erling Haaland en Takumi Minamino speelde hij met Red Bull Salzburg Genk op een hoopje.

   

  De Zuid-Koreaanse goaltjesdief scoorde twee keer tegen de Belgische kampioen van 2018 in de groepsfase van de Champions League. Hwang is al de 18e speler die de overstap van Salzburg naar Leipzig maakt.

  Hwang scoorde zowel in de heen- als de terugmatch tegen Genk.