Ga naar de inhoud

Lacazette lurkt weer aan ballon met lachgas, Arsenal "handelt zaak intern af"

Arsenal-spits Alexandre Lacazette heeft zich in een lastig parket gewerkt. Een video waarin hij een ballon met lachgas - een soort drugs - inhaleert, is aan het licht gekomen en Arsenal is not amused.

Lachgas blijft een populaire drug onder voetballers. Eerder liet onder meer international Raheem Sterling zich ermee betrappen en anderhalf jaar geleden kreeg een deel van de selectie van Arsenal, met daarbij onder meer Aubemeyang, Özil en Lacazette, al een tik op de vingers nadat ze in een nachtclub aan het lachgas hadden gehangen.

 

Maar het lachen dreigt Lacazette nu te vergaan nu hij voor de 2e keer betrapt werd met de geestesverruimende drug. De Fransman stuurde een filmpje rond naar zijn vrienden met de tekst: "Thuis aan het chillen en ballonnen aan het doen."

 

De tabloid Daily Star kreeg lucht van de beelden en zo bereikten ze ook Lacazettes werkgever Arsenal. "Dit is een privézaak, die wij heel ernstig nemen", laat de Londense club weten in een kort statement. "De zaak zal intern afgehandeld worden."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.