Coronacrisis of niet: abonnementen bij KV Mechelen vliegen de deur uit

  Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer het volgende voetbalseizoen van start zal gaan (laat staan dat er al definitief een punt gezet is achter het huidige seizoen) en hoewel ook nog niet bekend is in welk format we zullen voetballen, verkoopt KV Mechelen abonnementen als zoete broodjes.

  KV Mechelen lanceerde 5 dagen geleden zijn abonnementenverkoop en meldt vandaag dat er al 1.819 seizoenskaartjes over de toonbank zijn gegaan. Dat is een clubrecord.

   

  Ter vergelijking: vorig jaar bedroeg het aantal verkochte abonnementen na 5 dagen 714, nota bene kort nadat KV Mechelen zich tot bekerwinnaar had gekroond. Al moest KVM toen ook rekening houden met de gevolgen van het fraudeschandaal in het Belgische voetbal. 

   

  "Ondanks het nog onbekende competitieformat volgend seizoen blijven heel wat fans Malinwa nu al trouw. Meer dan 1.800 fans kochten reeds hun abonnement voor volgend seizoen. Meer dan een verdubbeling tegenover vorig seizoen", klinkt het op de website.