"Ook thuis non-stop voor G-sport": zo kunnen ook G-sporters actief blijven

  Ook thuis kan je aan G-sport doen. Dat wil Parantee-Psylos, de Vlaamse G-sportfederatie, aan iedereen duidelijk maken met een Facebook-groep. Die staat vol met video's, foto's en tips van G-sporters om ook tijdens de coronacrisis te blijven sporten.

  "In de huidige omstandigheden is het niet evident om te sporten of fysiek actief te blijven", klinkt het bij de initiatiefnemers. "Als we elkaar motiveren en stimuleren met tips, foto’s en filmpjes, komen we samen tot nieuwe ideeën en mogelijkheden. Blijf dus sporten en bewegen binnen grenzen van de nationale veiligheidsmaatregelen."

   

  De video's vind je terug op deze Facebook-pagina.

  De oproep van wereldkampioen Ewoud Vromant

  Op YouTube kan je bijvoorbeeld een introductieles I-karate volgen

  Er worden ook video's gedeeld met oefeningen voor rolstoelgebruikers