"Greek Freak" als kind zo blij bij PSG: "Had hier met Neymar kunnen zitten"

  Giannis

  Giannis "Greek Freak" Antetokounmpo toont zijn voetbalkunsten op de grasmat van het Parc des Princes.

  Komende vrijdag wordt voor het eerst een wedstrijd uit de NBA gespeeld in Parijs, tussen de Milwaukee Bucks en de Charlotte Hornets. Twee dagen voor de match brachten de Bucks, met sterspeler Giannis Antetokounmpo, al een bezoekje aan het stadion van PSG.

  Vooral Giannis Antetokounmpo en zijn broer Thanasis waren in hun sas in het Parc des Princes. Juichend als kleine kinderen stormden ze de kleedkamer binnen. Antetokounmpo groeide als kind van Nigeriaanse ouders op in Griekenland en is dus vertrouwd met het voetbal.

   

  "Ik had makkelijk een voetballer kunnen zijn", zegt hij nadat hij wat met de bal had gejongleerd. "Alleen heb ik voor basketbal gekozen. Of beter: het basketbal heeft mij gekozen. Maar ik had hier best in de kleedkamer met Neymar en Mbappé kunnen zitten."

  Een filmpje van de middag van de Bucks bij PSG

  De Bucks krijgen hun gepersonaliseerd PSG-shirt

  De Bucks gaven op hun beurt een basketbalshirt aan PSG