Strava-kunstenaar zit 9u op de fiets om rendier te "tekenen"

  Kerstmis staat voor de deur en dus heeft de Brit Anthony Hoyte - bijgenaamd Pedaling Picasso - opnieuw toegeslagen. Vorig jaar schetste hij in de Strava-app een kerstman, dit jaar werd het na 9u fietsen een rendier.

  "Ik ben er redelijk tevreden over", vertelt Anthony Hoyte aan de Evening Standard. "Het is pas wanneer je thuiskomt en je gegevens oplaadt, dat je het resultaat kunt zien. Daarvoor weet je niet of het goed is of niet."

   

  "Onderweg had ik wel ergens even geen GPS-signaal en ik heb nog enkele kleine foutjes gemaakt, maar dat zal wellicht niemand opmerken. Het ziet er in elk geval uit zoals ik wou."

  Vorig jaar "tekende" hij Anthony Hoyte een kerstman:

  In 2017 was het een sneeuwman:

  Meer Strava-kunstwerkjes: