• home
 • video
 • pas verschenen

  Conte: "Lukaku heeft getoond waarom we hem per se wilden halen"

  Romelu Lukaku

  Romelu Lukaku maakte een diepe buiging voor de Inter-fans na zijn doelpunt.

  Romelu Lukaku heeft in zijn eerste match voor Inter meteen raak getroffen. Een hele opluchting, ook voor trainer Antonio Conte, die beseft dat zijn dure gok goed aan het uitpakken is. "Hij heeft zijn entree gemaakt in de wereld van Inter op de best mogelijke manier."

  7 op 10 krijgt Romelu Lukaku van de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport voor zijn debuutmatch, enkel Sensi en Candreva doen beter. "Hij was zoals we hem hadden voorgesteld", schrijven ze. "Onhoudbaar wanneer hij met de bal aan de haal gaat op weg naar doel en een echte spitsengoal erbovenop."

   

  Trainer Antonio Conte had ook niets dan lovende woorden. "Hij heeft zijn entree gemaakt in de wereld van Inter op de best mogelijke manier, met grote nederigheid."

   

  "Vanavond heeft Lukaku laten zien waarom we zo hard ons best gedaan hebben om hem te halen. 65 miljoen euro verdeeld over 5 jaar is niet eens zo veel geld."

   

  Conte is ook tevreden over de attitude van zijn nieuwe stormram. "Hij is een grote, vriendelijke reus, steeds met een lach op zijn gezicht. Hij is bereid om te werken voor de ploeg en staat in dienst van zijn teammaats."

  Het doelpunt van Lukaku

  Lukaku: "Tevreden met de overwinning"

  Lukaku scoort heerlijk tijdens opwarming: "Het was voorbestemd"