Zijn dagen van Custovic al geteld? "Logisch dat coach onder druk staat"

  Het wordt warm onder de voeten van Adnan Custovic bij Waasland-Beveren.

  Het wordt warm onder de voeten van Adnan Custovic bij Waasland-Beveren.

  Met één schamel punt in de eerste 5 wedstrijden heeft Waasland-Beveren zijn start compleet gemist. Na de nederlaag op Cercle Brugge prijkt de club nu ook op de laatste plaats. Sportief manager Danny De Maesschalck reageerde erg ontgoocheld voor de camera van Sporza.

  Cercle Brugge tegen Waasland-Beveren was zaterdagavond een duel in de kelder van de rangschikking. Dankzij een late goal van Stef Peeters veegde de thuisploeg de nul weg en gaf Cercle ook de rode lantaarn door aan Waasland-Beveren.

   

  "Zowel op Eupen als op Cercle Brugge vond ik dat we de wedstrijd in handen hadden en waren er ook mogelijkheden voor ons, maar telkens verliezen we. Dat is een enorme teleurstelling", zucht Danny De Maesschalck, die aangeeft dat Waasland-Beveren nog wel iets wil doen op de transfermarkt.

   

  "Iedereen heeft gezien dat er nog versterking moet komen, dat hebben we zelf ook altijd gezegd. Zeker in het offensieve compartiment hebben we daar nood aan, dat is duidelijk. We werken er hard aan, alleen is het met ons budget niet zo makkelijk om die dingen rond te krijgen."

   

  "Of de trainer nu onder druk staat? Dat lijkt me logisch als je als club in die positie staat. Die druk legt hij zichzelf ook op. Zondagvoormiddag hebben we een evaluatie met de directie. Die was sowieso al gepland. De positie van de trainer zal daar ook zeker ter sprake komen, maar het is te vroeg om daar al iets over te zeggen."