Eden Hazard zou begin september weer kunnen voetballen

  Eden Hazard zou op 1 september kunnen spelen tegen Villarreal.

  Eden Hazard zou op 1 september kunnen spelen tegen Villarreal.

  De dijbeenblessure van Eden Hazard evolueert gunstig. De Rode Duivel zou sneller dan verwacht zijn officiële debuut voor Real Madrid kunnen maken. 

  Real maakte vrijdag bekend dat Hazard op de laatste training voor de competitieopener tegen Celta (1-3-zege voor Real) een spierblessure opgelopen had in zijn rechterdij.

   

  Een aantal media stelde meteen dat de Madrileense recordaankoop enkele weken aan de kant zou staan, het Spaanse AS sprak van een afwezigheid van drie tot vier weken.

   

  Onze landgenoot zou zo ook de eerste thuiswedstrijd, op 24 augustus tegen Real Valladolid, en het bezoek aan Villarreal op 1 september missen.

   

  Volgens een nieuwe prognose komt Valladolid nog te vroeg, maar zou Hazard tegen Villarreal (1 september) wél de selectie kunnen halen.

   

  Dat zou ook betekenen dat Hazard speelklaar geraakt voor de interlands van de Rode Duivels op 6 september in San Marino en op 9 september in Schotland.   

   

  Hazard ondertekende in juni een contract voor vijf seizoenen bij Real Madrid. De aanvoerder van de Rode Duivels heeft Chelsea zo'n 100 miljoen euro opgeleverd, een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen tot 145 miljoen euro.