• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Antwerp Giants hebben met point guard Tramaine Isabell opvolger voor Paris Lee

  Tramaine Isabell

  Isabell werd afgelopen seizoen verkozen tot Most Outstanding Player of the Atlantic 10 Conference.

  De Antwerp Giants hebben een Amerikaanse point guard aangetrokken. Tramaine Isabell (24) zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. De Giants zagen eerder hun point guard Paris Lee al vertrekken.

  Met Paris Lee zagen de Antwerp Giants hun sterspeler en  point guard al vertrekken na het successeizoen. Ook Thomas Akyazili staat op de rand van een transfer. Met Tramaine Isabell komt er nu weer wat nieuw bloed in het team.

   

  "Tramaine is een echte floor leader met een hoog basketbal-IQ en spelinzicht. Hij zal als rookie zijn professionele basketbalcarrière beginnen bij Telenet Giants Antwerp", zo klinkt het. "In college kwam de Seattle native uit voor Missouri, Drexel (21 ptn, 7.5 reb, 3.4 ast) en Saint Louis (senior year: 13.7 ptn, 4.1 reb, 3.6 ast)."

   

  "Hij werd afgelopen seizoen verkozen tot Most Outstanding Player of the Atlantic 10 Conference en opgenomen in het Atlantic 10 All-Championship Team. De afgelopen weken speelde Tramaine voor de LA Clippers in de NBA Summer League."

   

  De Antwerp Giants wonnen vorig seizoen de Beker van België en werden derde werd in de Champions League. In de competitie moest Antwerp de landstitel aan Oostende laten.