• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Kompany neemt Nasri en Bellamy mee naar afscheidsmatch Man City

  Ex-ploegmaats Samir Nasri en Pablo Zabaleta spelen mee.

  Vincent Kompany wordt nog uitgewuifd bij Manchester City met een afscheidsmatch. De Rode Duivel neemt het met enkele ex-ploegmaats op tegen een All-stars-team.

  Kompany wist enkele mooie namen te strikken voor zijn team. Uit Anderlecht neemt hij Samir Nasri en beloftencoach Craig Bellamy mee. Maar ook Joe Hart, Joleon Lescott, Micah Richards, Pablo Zabaleta, Wayne Bridge, Gareth Barry, Nigel de Jong, Shaun Wright-Phillips en Stephen Ireland komen in actie. Allemaal zijn het ex-ploegmaats van Kompany.

   

  Zijn elftal neemt het op tegen een Premier League All-stars-team. Emile Heskey en Rafael van der Vaart zijn voorlopig de enige twee spelers die al toezegden. De opbrengsten van de galamatch gaan naar Tackle4MCR, een organisatie - opgericht door Kompany - die daklozen in Manchester helpt.