"Vrouwen, Matthias Casse is op zoek naar een lief"

  Matthias Casse en Jorre Verstraeten

  Matthias Casse en Jorre Verstraeten interviewen mekaar.

  De jonge judoka's Matthias Casse en Jorre Verstraeten hebben allebei gescoord op de Europese Spelen. Na hun knappe prestaties in Minsk hebben we eens getest hoe goed ze mekaar kennen. En dat leidt meteen tot hilariteit.

  Heeft Matthias al een lief? "Neen", weet Verstraeten.

   

  Casse: "Ik heb al even geen lief meer."

   

  Verstraeten: "Vrouwen..."

  Heeft Jorre Verstraeten een Wikipedia-pagina?

   

  Matthias Casse: "Ik wel. Hij zal er dus ook wel een hebben."

   

  Verstraeten: "Eerst had ik er een in het Frans en nu in het Spaans, maar nog niet in het Nederlands."

   

  Casse: "Dan moeten we daar snel werk van maken."

  Casse: "Wat pijntjes vanochtend"

  Matthias Casse won gisteren de Europese titel in de klasse tot 81 kilogram. "'s Avonds was ik erg moe, maar toen ik mijn bed lag, speelde de hele film zich nog een keer af. Uiteindelijk heb ik goed geslapen, al had ik wel wat pijntjes vanochtend", vertelt hij aan onze ploeg ter plaatse.

   

  Bekijk het volledige interview met Matthias Casse:

  Verstraeten: "Beetje gevierd"

  Jorre Verstraeten sleepte zaterdag een bronzen medaille in de wacht bij de lichtgewichten. "We hebben gisteren een klein beetje gevierd met de ploeg", geeft hij toe. "Niet te veel, want binnenkort volgt weer een toernooi. Daarom heb ik ook nog veel in de zaal gezeten om wat op te steken voor mijn volgende kampen."

   

  Bekijk het volledige interview met Jorre Verstraeten: