• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG-coach Tuchel verlengt zijn contract tot en met 2021

  Tuchel en Meunier kroonden zich dit seizoen tot landskampioen.

  Het huwelijk tussen PSG en trainer Thomas Tuchel zal nog wat langer duren. De Duitser verlengde zijn contract bij de Franse kampioen met een jaar.

  De 45-jarige Thomas Tuchel is sinds de zomer van 2018 aan de slag in de Franse hoofdstad. Hij leidde de sterrenclub van Neymar, Mbappé en Meunier naar een nieuwe landstitel maar kon net als zijn voorganger Unai Emery niet scoren in de Champions League. PSG ging er in de 1/8e finales uit tegen Manchester United.

   

  Ondanks die Europese mislukking behoudt hij het vertrouwen van de Qatarese bazen in Parijs. "Ik ben heel blij en trots met deze verlenging en mijn engagement bij PSG", zegt de Duitser, die eerder bij Mainz en Dortmund aan de slag was.

   

  "Ik wil de voorzitter en de hele club bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij en mijn staf hebben", besluit Tuchel, wiens contract nu tot 30 juni 2021 loopt.