• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG-fans kunnen op beide oren slapen: "Mbappé speelt ook volgend seizoen bij ons"

  Kylian Mbappé zal dan toch geen andere oorden opzoeken. "PSG en Mbappé hebben een gemeenschappelijk doel: geschiedenis schrijven in het Europees voetbal", meldt de Franse topclub op Twitter.

  De voorbije weken werd Kylian Mbappé al vaak gelinkt aan Real Madrid. Toen de Fransman gisteren verkozen werd tot Speler van het Jaar in de Ligue 1, pookte hij tijdens zijn speech de transfergeruchten nog wat op. "Ik wil meer verantwoordelijkheid", zei Mbappé. "Dat kan bij PSG of bij een andere club."

   

  Vandaag kwam PSG met het verlossende nieuws voor de fans: "2 jaar lang al houdt een sterke relatie PSG en Kylian Mbappé samen", schrijft de Franse club op Twitter. "En dat gemeenschappelijke verhaal zal ook volgend seizoen een vervolg krijgen."

   

  "Mbappé en PSG hebben hetzelfde doel: geschiedenis schrijven in het Europees voetbal."

   

  Op Europees niveau raakte de 20-jarige Mbappé met PSG dit seizoen niet verder dan de 1/8e finales van de Champions League. Mbappe scoorde 4 keer in de CL-campagne. In de competitie telt hij liefst 32 rozen.

  PSG maakte de contractverlenging bekend op Twitter