• home
 • video
 • pas verschenen

  Ajax heeft 4e aanwinst te pakken: de 21-jarige Argentijn Lisandro Martinez

  Martinez tekende een contract van 4 jaar.

  Martinez tekende een contract van 4 jaar.

  De linksvoetige Argentijn Lisandro Martinez speelt de komende 4 jaar voor Ajax. "Hij is een verdediger die graag vooruitvoetbalt", zegt Marc Overmars. "Zijn mentaliteit kunnen we goed gebruiken bij Ajax."

  Ajax zit niet stil op de transfermarkt. De Nederlandse kampioen haalde al Standard-middenvelder Razvan Marin, doelman Kjell Scherpen en verdediger Kik Pierie binnen.

   

  Lisandro Martinez is de nieuwste versterking. De 21-jarige Argentijnse international komt uit eigen land over van de club Defensa y Justicia en zette in Amsterdam zijn krabbel onder een vierjarig contract.

   

  "Martinez is een linksvoetige speler die achterin op meerdere posities uit de voeten kan. Hij is een verdediger die graag wil vooruitvoetballen", zegt Marc Overmars, directeur spelersbeleid bij Ajax.

   

  "Hij brengt een bepaalde mentaliteit mee die we hier goed kunnen gebruiken, vergelijkbaar met wat zijn landgenoot Nicolas Tagliafico laat zien."

  De nieuwste aanwinst van Ajax