• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Odoi mag ook na degradatie nog een seizoen bij Fulham blijven

  Odoi speelde dit seizoen met Fulham in de Premier League.

  Denis Odoi draagt ook volgend seizoen het shirt van Fulham. De Engelse club heeft de optie in het contract van onze landgenoot gelicht. Dit seizoen speelde Odoi 31 matchen in de Premier League, komend seizoen zal hij opnieuw in de tweede klasse spelen.

  Odoi maakte in 2016 de overstap van Lokeren naar Fulham. De verdediger knokte er zich in de ploeg en promoveerde als vaste waarde naar de Premier League. In de Engelse eerste klasse speelde onze landgenoot 31 matchen, maar kon hij niet voorkomen dat het team weer moet degraderen. 

   

  Toch ziet hij de optie in zijn contract gelicht worden. Odoi heeft nu een overeenkomst tot de zomer van 2020. Ook Neeskens Kebano (ex-Charleroi en Genk) zag de optie in zijn contract gelicht.