• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Mettepenningen stelt maandag "nieuw hoofdstuk" en nieuw veldritteam voor

  Michael Vanthourenhout (l) en Laurens Sweeck (r)

  Michael Vanthourenhout (l) en Laurens Sweeck (r)

  Er is een nieuw veldritteam in de maak. Jurgen Mettepenningen slokt met Marlux-Bingoal het team van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice op.

  Volgende week maandag roept Jurgen Mettepenningen de pers bijeen om zijn plannen in het veldrijden uit de doeken te doen. Het team van Mettepenningen, Marlux-Bingoal, en Pauwels Sauzen-Vastgoedservice worden één groot veldritteam.

   

  Mettepenningen slaat de handen in elkaar met het team van Geert Vanhoof. "De renners en sponsors van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice worden geïntegreerd in de huidige veldritploeg", luidt het bij Mettepenningen in een persbericht. "Alle sponsors zullen een erg belangrijk onderdeel van het verhaal blijven."

   

  Hoe het team er juist zal uitzien (welke renners en welke ploegleiders) en wat de toekomst is van het vrouwenteam met onder meer Loes Sels, Jolien Verschueren, Laura Verdonschot en Denise Betsema, weten we pas maandag.

  Vormen deze renners de nieuwe supercrossploeg?

  Marlux-Bingoal (profs):
  • Michael Vanthourenhout
  • Eli Iserbyt
  • Dieter Vanthourenhout
  • Denise Betsema
  • Laura Verdonschot

   

  Pauwels Sauzen-Vastgoedservice (profs):

  • Laurens Sweeck
  • Daan Soete
  • Jens Adams
  • Diether Sweeck
  • Yannick Peeters
  • Loes Sels
  • Jolien Verschueren
  • Jinse Peeters