• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Fans kunnen Eden Hazard tot Speler van het Jaar stemmen

  Eden Hazard.

  Hazard is misschien bezig aan zijn laatste seizoen bij Chelsea.

  De Engelse profvoetballers kozen voor Virgil van Dijk, de Engelse schrijvende pers opteerde voor Raheem Sterling, de fans kunnen kiezen voor onder meer Eden Hazard. Hij is een van de genomineerden voor het referendum. 

  Manchester City en Liverpool vechten zondag het titelgevecht in de Premier League uit en beide protagonisten hebben voorlopig ook de individuele awards opgeëist. Virgil van Dijk kreeg een onderscheiding van zijn collega's, Raheem Sterling werd in de bloemetjes gezet door de schrijvende pers.

   

  Nu is het aan de Engelse fans om hun zegje te doen voor de titel van Speler van het Jaar in de Premier League. Op de shortlist van 7 namen zijn City (Bernardo Silva, Raheem Sterling en Sergio Agüero) en Liverpool (Sadio Mané, Mo Salah en Virgil van Dijk) uiteraard hofleverancier. Chelsea is dankzij Eden Hazard de vreemde eend in de bijt.

   

  Vorig seizoen won Mo Salah de prijs. Bij deze verkiezing mogen voetbalfans hun stem uitbrengen, samen met een panel van voetbalexperts en de aanvoerders van de 20 clubs uit de Premier League.