• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Mathieu van der Poel: "Verslaafd aan het spel Fortnite? Een beetje"

  Mathieu van der Poel zoekt ontspanning in het populaire spel Fortnite.

  Mathieu van der Poel bracht alle (Nederlandse) wielerfans in extase afgelopen zondag met zijn onwaarschijnlijke zege in de Amstel Gold Race. Sammy Neyrinck zat het hele weekend in zijn spoor. Bekijk de reportage.

  Bekijk de reportage in het spoor van Mathieu van der Poel

  Sammy Neyrinck kroop een heel weekend in het spoor van Mathieu van der Poel. We zien hem spelen op Fortnite. "Ik game graag. Dat is een relaxe manier van ontspannen voor mij. Om de dag te vullen, is dat ideaal." Zelfs in het spel, Fortnite, wil hij toch telkens voor de zege gaan. Kunnen we spreken van een verslaving? "Een kleintje", lacht Van der Poel.