• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wezet gaat eruit in Europese kwartfinale met B-team

  " "

  Wezet is met zijn B-team in Rusland, want het A-team is actief in de Final 4 van de BENE-League.

  Voor Wezet is zoals verwacht de kwartfinale het eindstation geworden in de Challenge Cup handbal. Na de heenmatch (26-33) verloor het ook de return van Neva Sint-Petersburg (41-19). Wezet was met zijn B-team naar Rusland afgezakt, want de A-ploeg speelt momenteel de Final 4 van de BENE-League.

  Het was een frustrerende vaststelling voor Wezet, dat voor het eerst zo ver doorstootte op het Europese niveau. Door een fout van de BENE-League-organisatie vielen de Final 4 en de kwartfinale terug samen. Daar kon niks aan veranderd worden.

   

  Na de nederlaag met de A-ploeg vorige week thuis zette Wezet alles op alles voor de BENE-League, en met succes: de A-ploeg haalde de finale. De B-ploeg (uit 1e Nationale) deed zijn best, maar kon de Russen niets in de weg leggen. Die stonden bij de rust al 22-10 voor en sloten af met 41-19.