• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De boemerang van Sonck: "100 procent slachtoffer van mijn positivisme"

  Wesley Sonck met Karl Vannieuwkerke en Imke Courtois

  Wesley Sonck met Imke Courtois en Karl Vannieuwkerke in de Sporza-studio.

  Wesley Sonck pakte voor Racing Genk-Slavia Praag uit met een stevige uitspraak. Die keerde na de match terug in zijn gezicht. "Met twee voeten op de grond", vertelde onze analist na de Belgische baalavond in Europa.

  Wesley Sonck voor Racing Genk-Slavia Praag:

  Wesley Sonck: "De kansen van Genk tegen Slavia? Mag ik eens een zware uitspraak doen? 100 procent. Dat je dan als analist alleen maar op je bek kunt gaan? Ik vind falen geen probleem. Ik heb gewoon veel vertrouwen in Genk."

  Wesley Sonck na Racing Genk-Slavia Praag:

  Wesley Sonck: "Ik ben 100 procent slachtoffer van mijn positivisme. Onwaarschijnlijk. Ik heb ook iets geleerd vandaag. De nummers 1 en 2 in de Belgische competitie verliezen zwaar van een Tsjechische en Oostenrijkse club. Dat is weer even de realiteit, met twee voeten op de grond. We waren superpositief dat de twee Belgische ploegen zouden doorgaan. Dat hoop je toch. Je kunt moeilijk zeggen dat ze geen kans maken."