• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Middenvelder lust wel een hapje en zet tanden in schouder Joe Allen

  Johnson kreeg slechts een gele kaart.

  Opschudding in de Engelse tweede klasse. Het Derby County van Frank Lampard ging gisteren met 2-1 onderuit bij Stoke City, maar hét moment van de match kwam op naam van Bradley Johnson. Die waande zich even Luis Suarez en zette zijn tanden in Joe Allen.

  Opvallend: de 31-jarige middenvelder werd niet van het veld gestuurd na het bijtincident. Johnson ging helemaal door het lint toen Derby County na een rode kaart met 10 man voort moest.

   

  Joe Allen leek Johnson zelf eerst te duwen, maar de reactie van de Brit was wellicht nog net wat agressiever. Hij zette zijn tanden in de schouder van Allen. Sanctie: een gele kaart voor de twee vechtjassen.

  Beelden van het incident