• home
 • video
 • pas verschenen

  Lof voor Antwerp: "Monsters in de kleedkamer met longen te veel"

  In Extra Time was er veel aandacht voor Antwerp.

  0 / 0

  Antwerp steekt zijn hand uit naar een Play-off I-ticket, reden genoeg om T2 Wim De Decker uit te nodigen in Extra Time. "Als je kijkt waar we 2 jaar geleden stonden, wie weet waar we dan binnen 2 jaar staan." De beste fragmenten uit Extra Time gebundeld. 

  Mulder: "Infantino wordt nog slechtere versie van Blatter"

  De onthullingen van Football Leaks dat FIFA-voorzitter Gianni Infantino PSG en Manchester City zou hebben geholpen om hun straffen voor fraude te ontlopen, verrasten ook Jan Mulder. "Wie had ooit gedacht dat Infantino zich zou ontwikkelen tot een slechtere versie van Sepp Blatter. Dat is toch wel een prestatie. Zeer kwalijk."

  "Armen kruisen voor Bayat? Eerbetoon voor Nina Derwael"

  Mogi Bayat zit nog steeds in de gevangenis en dat zijn sommige spelers, die in zijn portefeuille zitten, niet vergeten. Tainmont, Dewaest, Trebel en De Belder betuigden op het veld hun steun voor de makelaar met gekruiste armen. Al had Jan Mulder dat niet zo begrepen: "Ik dacht dat het een eerbetoon was voor Nina Derwael."

  De Decker: "Niet gedacht dat Mbokani dit nog kon"

  Dieumerci Mbokani was een van de uitblinkers bij Antwerp in de topper tegen Standard. "Ik had niet gedacht dat hij dit nog kon brengen", geeft T2 Wim De Decker toe. "En er kunnen nog wat percentages beter. Daar moeten we nog aan werken. Maar iedere wedstrijd waar hij mocht aan beginnen, heeft hij gescoord of een assist gegeven."

  De Decker: "Monsters in de kleedkamer van Antwerp"

  Antwerp had zijn lessen getrokken uit de nederlaag tegen Genk en schoof zijn indrukwekkend blok naar omlaag tegen Standaard. "Daar wordt fysiek enorm veel op getraind", zegt De Decker. "In de kleedkamer staan echt monsters. En iedereen die erbij komt, moet meegaan in het verhaal van de organisatie."

  Sonck: "Heeft Haroun een long te veel?"

  Ook marathonman Faris Haroun maakte weer indruk tegen Standard. "Heeft hij een long te veel", vroeg Wesley Sonck zich dan ook oprecht af. "Wat hij nu doet, is ongelofelijk", weet ook De Decker. "Na enkele seizoenen in tweede klasse is hij nu kapitein in eerste. Dat is een mooi verhaal. Hij zit boordevol vertrouwen."

  De Decker: "Ambities? Als we zo nog twee jaar verdergaan..."

  Antwerp ontpopt zich dit seizoen als een uitgesproken kandidaat voor Play-off I. "We bekijken het wedstrijd per wedstrijd", grapt De Decker met een cliché. "Nee, als je ziet waar we twee jaar geleden stonden, en als we zo voortdoen in alle facetten... Wie weet waar we dan binnen twee jaar staan."

  Joos: "Stil moment voor de verongelukte Leicester-voorzitter was machtig mooi"

  Bekijk de Keek op de Week van Filip Joos

  Uitzending gemist? Bekijk hier de volledige aflevering