• home
 • video
 • pas verschenen

  Preud'homme: "Ik zoek, ik werk, ik spreek dag en nacht over oplossingen"

  1 op 9 voor Preud'homme met Standard.

  Een gelijkspel tegen Racing Genk en nederlagen tegen Zulte Waregem en Antwerp: voor Standard is het een herfstvakantie om snel te vergeten. Michel Preud'homme zoekt en tast met Standard. 

  "Antwerp is een heel moeilijke ploeg om tegen te spelen", opende Michel Preud'homme zijn analyse na de 0-2-nederlaag tegen de club van Laszlo Bölöni. "Ze zijn zeer geslepen, ze zijn een oorlogsmachine."

   

  "Als we in de toekomst een topploeg willen worden, dan moeten we oplossingen vinden om ook zo'n tegenstander te kunnen ontwrichten."

   

  "Het is weliswaar een ander gevoel dan donderdag tegen Zulte Waregem. Tegen Antwerp was de wil er om het goed te doen. Lukt het of niet, dat is dan een ander verhaal. Maar op het veld van Essevee hebben we niets gedaan."

   

  "Ik blijf erbij: je kunt zo'n wedstrijd verliezen. Geloof me, Antwerp is een sterke ploeg, het is niet toevallig dat ze voor ons staan. Maar in die vorige wedstrijd hadden we meer moeten doen."

   

  "Ik zoek, ik werk, ik spreek dag en nacht over oplossingen voor zulke zaken. Als ik het niet vind in mijn groep, dan zal ik andere oplossingen moeten zoeken. In januari? Dat zullen we zien."