• home
 • video
 • pas verschenen

  Guido Brepoels vindt nieuwe uitdaging bij Racing Genk

  Guido Brepoels

  In 2015 was Guido Brepoels coach van Waasland-Beveren.

  Guido Brepoels gooit het over een andere boeg. De ervaren voetbalcoach gaat aan de slag in het vrouwenvoetbal. Hij wordt T1 van de KRC Genk Ladies.

  Brepeols: "Geen verrassing voor mezelf"

  In het mannenvoetbal maakte Guido Brepoels (57) carrière bij onder meer STVV, OH Leuven en Waasland-Beveren. Vorig seizoen was hij nog aan de slag bij amateurclub Patro Eisden, maar in Maasmechelen was het moeilijk werken onder voorzitter Woo.

   

  Met Racing Genk komt Brepoels weer in een stabiele omgeving terecht. De coach volgt er Patrick Slegers op als T1 van de vrouwenploeg. Met 6 punten na 6 speeldagen staan de Genk Ladies op de 4e plaats in de Super League.