• home
 • video
 • pas verschenen

  "In december kan Jan Vertonghen weer meetrainen"

  Jan Vertonghen

  Jan Vertonghen liep zijn blessure eind vorige maand op in de match tegen Huddersfield (2-0).

  Jan Vertonghen (hamstrings) staat nog anderhalve maand aan de kant. Tottenham verwacht hem pas in december weer op het trainingsveld.

  Jan Vertonghen is deze week niet van de partij bij de nationale ploeg. De 31-jarige verdediger herstelt van een hamstringblessure. 

   

  Dat zal nog even duren. Tottenham laat weten dat Vertonghen nog anderhalve maand aan de kant staat. "De Belgische verdediger werkt volop aan zijn revalidatie met het oog op een comeback in december. Dan verwachten we hem weer op het trainingsveld", meldt de club uit Londen.

   

  Vertonghen viel uit op 29 september uit in de competitiematch tegen Huddersfield (2-0). Ook Moussa Dembélé viel uit in die match, maar zijn dijblessure is minder ernstig. De middenvelder kan deze maand waarschijnlijk weer spelen.