• home
 • video
 • pas verschenen

  LeBron James krijgt 19.000 Lakers-fans op de banken in oefenduel

  LeBron James

  Hét hoogtepunt van James' match: een krachtige dunk.

  LeBron James is zich nu al in de harten van de Lakers-fans aan het spelen. Bij zijn eerste match in het Staples Center, de thuishaven van de Los Angeles Lakers, toonde hij meteen al zijn troeven.

  LeBron James speelde amper 13 minuten mee tegen de Denver Nuggets. Hij was daarin wel goed voor 13 punten, 3 rebounds, 3 assists, 2 steals en 1 blok. Hij miste slechts 2 schietpogingen, waaronder 1 vrije worp.

   

  De oefenmatch tegen Denver lokte 19.000 fans van de Lakers naar het Staples Center. "De sfeer was fenomenaal voor een voorbereidingsmatch", gaf James toe. Hij trakteerde hen meteen op een krachtige dunk. Die kun je hieronder bekijken. Gisteren had James al zijn eerste match in het Lakers-shirt gespeeld.

  LeBron James pakt uit met krachtige dunk

  Hoogtepunten van James' eerste match in Staples Center