• home
 • video
 • pas verschenen

  Gasly wordt volgend seizoen ploegmaat van Verstappen bij Red Bull

  Pierre Gasly

  Pierre Gasly staat momenteel 13e in de WK-stand.

  Pierre Gasly vervangt in 2019 Daniel Ricciardo bij Red Bull. De Fransman wordt overgeheveld van zusterteam Toro Rosso.

  Pierre Gasly rijdt amper een jaar in de Formule 1, maar dat was genoeg om de mensen bij Red Bull te overtuigen dat hij het waard is om Daniel Ricciardo op te volgen. De 22-jarige Fransman werd dit seizoen onder meer 4e in Bahrein en onlangs nog 6e in Hongarije.

   

  "Het was mijn grote doel om voor deze renstal te mogen rijden sinds ik in 2013 in het Red Bull Junior Driver Programma stapte. Hiermee kom ik een stap dichter bij mijn grote doel om GP's te winnen en mee te strijden voor de wereldtitel", zegt Gasly.