• home
 • video
 • pas verschenen

  Emmers speelt helft mee in Inter-Chelsea, Musonda komt niet van bank

  Xian Emmers

  Emmers (rechts) timmert aan de weg naar de top bij Inter Milaan.

  In de voorbereiding op het aankomend seizoen oefenden Inter Milaan en Chelsea tegen elkaar. Bij de Italiaanse topclub mocht de jonge Belg Xian Emmers aan de wedstrijd beginnen, aan de overzijde kwam Charly Musonda opnieuw niet aan speelminuten.

  Inter Milaan en Chelsea namen het tegen elkaar op in het kader van de International Champions Cup. Na goals van Pedro en Galiardini stond het na 90 minuten nog gelijk, waardoor strafschoppen over winst en verlies moesten beslissen. Chelsea miste geen enkele keer, Inter Milaan-speler Milan Skriniar vond de weg naar het doel niet (5-4).

   

  Bij afwezigheid van de geblesseerde Inter-speler Radja Nainggolan en WK-gangers Thibaut Courtois, Eden Hazard en Michy Batshuayi moesten Xian Emmers en Charly Musonda voor de Belgische flitsen zorgen.

   

  Inter Milaan-middenvelder Xian Emmers begon in de basis en leverde een goede prestatie af. De zoon van gewezen Rode Duivel Marc Emmers mocht vorig seizoen al enkele keren op de bank van het 1e elftal plaatsnemen, maar dit jaar zouden er wel eens speelminuten kunnen inzitten voor de jeugdinternational.

   

  Terwijl Emmers furore maakte op het veld, bekeek een sikkeneurige Musonda de hele wedstrijd vanop de bank. Voor de Chelsea-winger lijkt er dus weer een uitleenbeurt, of een definitieve verkoop aan te komen.

  Nainggolan en Rüdiger zijn de beste maatjes

  Bij Inter Milaan geen Radja Nainggolan, want die liep in een oefenmatch van vorige week tegen de Zwitserse club Sion een dijblessure op. Ook Chelsea-speler Antonio Rüdiger moest geblesseerd toekijken, waardoor beide voetballers elkaars gezelschap opzochten.

   

  Radja Nainggolan en de Duitse international konden het blijkbaar goed met elkaar vinden, althans dat blijkt uit een Instagram-story die de ex-Rode Duivel vandaag online zette.

  Nainggolan en Reudiger maken heel wat plezier op de bank.

  Nainggolan en Rüdiger maken heel wat plezier op de bank.