• home
 • video
 • pas verschenen

  Britse Katie Archibald wint proloog BeNe Ladies Tour, D'Hoore 4e

  Katie Archibald

  Archibald wint de proloog van de BeNe Ladies Tour.

  De Britse Katie Archibald heeft de proloog van de BeNe Ladies Tour op haar naam geschreven. Ze was twee seconden sneller dan de Nederlandse Marianne Vos. Onze landgenote Jolien D'Hoore viel net buiten de top drie, zij eindigde op de vierde plek.

  De britse winnares reed de 3.9 kilometer lange proloog in een tijd van 4'42"36 aan een gemiddelde van 49.7 kilometer per uur. De Nederlandse Vos eindigde 2 seconden na de renster van Wiggle High5. D'Hoore moest tevreden zijn met de 4e plaats. Zij zette een tijd van 4'55"53 neer.

   

  Morgen rijden de rensters naar Merelbeke in een rit van 135.5 kilometer. Vorig jaar werd de vierdaagse BeNe Ladies Tour nog gewonnen door Marianne Vos. 

  D'Hoore voelde haar "Giro-benen" nog tijdens de proloog

  Tweet Wiggle High5